Löydä lakimies

Lakivälityksestä löydät lähes 800 laki- ja asianajotoimistoa

Jätä tarjouspyyntö

Jätä veloituksetta avoin tarjouspyyntö lakimiehille

Lakimies, liity nyt!

Lakivälitys on Suomen Suurin lakipalveluiden hakuportaali

Palveluehdot

Palvelu- ja käyttöehtoja kohtaa nykyään jatkuvasti tietoisesti ja tiedostamatta. Sähköisten palvelujen ja tuotteiden yleistyessä erilaisiin ehtoihin sitoutumista tapahtuu lähes jatkuvasti. Käyttämällä Lakivälitys -palvelua sitoudut käyttöehtoihimme, jotka ovat 7 sivua pitkät ja varmasti kaikkien käyttäjien huolella lukemat ja ymmärtämät.

Ehtojen laatimiseen tulee käyttää aikaa ja pyrkiä etukäteen varautumaan kaikkiin erilaisiin ongelmatilanteisiin, joita palvelun käyttämisestä voi aiheuta asiakkaalle tai kolmannelle. Sähköisten palvelut tarjoavat usein käyttäjille vaikuttaa toisiinsa, joko myymällä toisilleen, tarjoamalla palveluita tai arvostelemalla.

Palveluja tarjottaessa kuluttajille palveluntarjoajaa sitoo kuluttajansuojalaki, joka on pakottava, eli siitä ei voida palveluehdoissa poiketa. Kuluttajansuojalaki sääntelee markkinointia, myyjän virhevastuuta, etämyyntiä ja tuotteiden takuusta. Ehtojen tulee olla riittävän selkeät, ja kuluttajalla tulee olla aito mahdollisuus tutustua niihin – pelkkä viittaaminen ehtoihin ei riitä.

Palveluja tarjottaessa elinkeinonharjoittajille ei kuluttajansuojalaki sovellu, joten elinkeinonharjoittajille myytäessä tulee palveluehtojen laatimiseen kiinnittää erityistä huomiota. Kuitenkin, jos palveluehtoihin on "ujutettu" kohtuuttomia ehtoja, voidaan niitä sovitella oikeustoimilain 36 §:n nojalla.

Tarjouksien pyytäminen

Palveluehtojen laatimisessa kannattaa käyttää lakimiestä, joka osaa huomioida kyseiseen toimialaan liittyvät erikoisuudet.

Voit pyytää tarjouksia lakimiehiltä räätälöityjen palveluehtojen laatimisesta palvelussamme. Jos sinulla on ongelmia palveluehtojen kanssa, voit kartoittaa tilannettasi ja pyytää hinta-arviota lakimiehen avusta pyytämällä tarjouksia.

Vaihda yksityispuolen
artikkeleihin