Lakivälitys on Suomen ensimmäinen juridinen markkinapaikka, joka kattaa kaikki juridiikan ammattilaiset. Keräämme palveluumme lakimiehet, asianajajat, lupalakimiehet ja muut oikeudellisia palveluja tarjoavat asiantuntijat.

Lakimieshaku on nopea keino löytää lakimies omiin tarpeisiisi. Hakupalvelustamme voit etsiä lakimiestä tai -toimistoa haluamaltasi paikkakunnalta ja oikeudenalalta. Voit vertailla lakimiehiä koulutuksen, kokemuksen sekä asiakasarvioiden perusteella.

Tarjouspyynnön tekeminen on helppo tapa kartoittaa vaihtoehtoja ja hintatasoa. Saat tarjouksia lakimiehiltä, jotka voisivat auttaa sinua ratkaisemaan asiasi.


Lakimies- ja toimistohaku

Lakimies- ja toimistohausta löytyvät asiantuntijat kaikilta oikeudenaloilta. Lakimiehet ja toimistot järjestyvät saatujen asiakasarvioiden perusteella, jotta vertaileminen ja sopivan asiantuntijan löytäminen olisi mahdollisimman helppoa. Sopivaan lakimieheen voi ottaa suoraan yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Lakimieshakuun voivat liittyä lakimiehet, asianajajat sekä muut oikeudellisia palveluja tarjoavat toimijat, joilla on soveltuva korkeakoulutus ja kokemusta alalta.

Toimistohakuun voivat liittyä kaikki lakipalveluita tarjoavat yritykset, kuten laki- ja asianajotoimistot. Tavoitteemme on kerätä Lakivälitykseen Suomen kaikki lakipalveluiden tarjoajat.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyynnöt siirtyvät lakimiesten tarkasteltavaksi anonyymeinä, jotta voimme suojella asiakkaidemme yksityisyyttä. Asiakkaan yhteystiedot toimitetaan lakimiehelle vasta, kun asiakas ottaa itse yhteyttä tarjouksen tehneeseen lakimieheen.

Tarjouspyynnön tekeminen ei velvoita asiakkaitamme mihinkään, vaan toimii ainoastaan työkaluna, jolla asiakas voi kartoittaa vaihtoehtojaan. Lakimiesten tekemät tarjoukset ovat sitovia ainoastaan, jos esiin ei tule seikkoja, jotka olennaisesti muuttavat asian luonnetta tai laajuutta.

Lakimiehillä on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä toimeksiantoihin liittyen. Kysymykset ja vastaukset ovat julkisia, jotta muut lakimiehet voivat huomioida kyseiset seikat tarjouksia tehdessään.

Tarjousta tehdessään lakimiehillä on mahdollisuus hinnan ohella tuoda esiin tilanteeseen liittyviä mahdollisia toimintatapoja sekä omaa asiantuntemustaan ja referenssejään.